Followers

Friday, May 17, 2013

Jom terapi minda anak-anak anda dengan Pur Q Active Kid’s Advance


Anda pernah dipanggil menghadap guru kerana masalah anak yang lembap, malas, nakal dan degil? Anak sering keletihan dan sukar bangun pagi? Selalu tertanya "kenapalah anak aku tak macam anak orang lain?"

Kepakaran saya adalah membantu anda mendapatkan anak-anak yang bijak, pintar, aktif, rajin serta mempunyai masa hadapan yang Cemerlang, Gemilang dan Terbilang. Bak kata pepatah, melentur buluh biarlah dari rebungnya.

Masalahnya, ramai ibu bapa zaman moden hari ini hanya mengharapkan guru-guru di sekolah dan bergantung pada pengasuh untuk mendidik dan melatih anak-anak mereka. Fungsi dan khasiat pemakanan langsung tak diambil tahu. Kebaikan dan kerbekatan makanan diabaikan. Akibatnya??? Anak-anak adalah harta dunia dan akhirat. Jangan musnahkan masa depan mereka. Kini melalu Jeli Halalan Toiyiba yang pertama di Malaysia, InsyaAllah dapat membantu mengatasi masalah anda. Saya bersedia membantu anda. Hubungi Noora 012 – 904 3129

Dengan adanya makanan tambahan Pur Q Active Kid’s Advance yang telah diterapi melalui bacaan zikir dan ruqyah oleh ustaz yang bertauliah. InsyaAllah, minda anak anda akan berkembang dengan cepat dan menjadikan mereka pantas serta cekap bertindak!

Produk ini sesuai untuk bayi berumur 8 bulan ke atas! Malah boleh diambil oleh orang dewasa!!! Makan tanpa was-was. Dapatkan stok anda hari ini.

Anak Cemerlang Ibu Bapa Gemilang!

No comments:

To contact us, just email to ashireen_hs@yahoo.com.my